Burcuckmk Burcuscl 6 gun oldu doğum yapalı ikisinide denedim ben faydayı karbonatli su ile göğsümü silip doktorun verdiği sari kantaron ve zeytinyagli kremde buldum
Ezgiii11 Burcuscl canım ben e bebekte calıştığım için ordan aldığım egitimlere göre yardımcı olabilirim şimdi krem sürürsen sakın gümüş kapak kullanma kurusun krem yanı emsin gogus ucunda gogus kapaklarında buzdolabına koy yıka ve sonra emzirdikten sonra kullanabilirsin
Burcuscl Ezgiii11 anladım ben ikisini birden mi alsam tek gümüş kapak yeter mi o yüzden sormuştum ikisini de kullanmam sanırım🙈
Burcuscl Burcuckmk inşallah yara olmaz arkadaşımın kan geliyordu emzirmeyi de bırakamamıştı haliyle bebek için çok zor zamanlar geçirdi🥺
Ezgiii11 Burcuscl tabi senin düşüncen nasıl istersen ama emzirdiğin ilk dönemde sızlama oalacak bence kremden cok humus kapak al
Burcuckmk Burcuscl biraz benimde kanadi kabuk tuttu sonra o kabuk çıkınca iyileşti hemen 2 gun zorlandim ama karbonatlı suyla temizlemeyi tavsiye ederim
Sinefilmom Burcuscl silverina, su an bile takiyorum doguma 3 gun kaldi cunku :) ilk bebegimde aldim baska hiçbir şey kullanmadım şimdi ikincide de kullanıyorum hem ekonomik oluyor böylece hem de gogse kimyasal degmemis oluyor