Eynur_2147 Arkadaşlar 17 haftalığım ve dünden beri boğazım çok kötü başım ağrıyor burnum tıkalı nane limon içmek istiyorum iyi gelmesi için ama hamilelikte iyi gelir mi bilmiyorum fikir verebilir misiniz
Lulemom Eynur_2147 ben ilk haftalarımda mide bulantısı için içiyordum. Doktorum abartmazsan bişi olmaz iyi bile olur demişti, günde bi bardak içiyordum. Hiç bi sorun yaşamadım, siz yine de bi doktorunuza sorun ama.
Byznr281115 Eynur_2147 ben içtim 2 defa içebilirsiniz ama tabiki üst üste bi kaç bardak içmeyin ben sadece bi bardak içtim oda beni rahatlattı geçmiş olsun
Derya2867 Eynur_2147 günde 1-2 fincan içmekle bebeğe bişey olacağını sanmıyorum ben de hamilelik öncesi sakinleştirici antidepresan ilaç kullanıyordum şimdi bırakmak zorunda kaldım onu yerine günde 2 fincan papatya çayı içiyorum az biraz faydası oluyor bebeğe de zarar vermiyor
Eynur_2147 Lulemom hiç kalkacak halim bile yok diğer arkadaşlarda demiş Bir ve ya iki bardak içebilirsiniz diyo öyle yaparım olmadı telefonla ararım teşekkür ederim yine de ❤️
MomHero2 Eynur_2147 ilk zamanlarımda içtim çok severim keyif niyetine içerdim hep abartılmadığı sürece bir fincan içiyordum ben
Birsen2906 Eynur_2147 yeşil sivri biber vlla bende zerre yemezdim iki tane yemek arası yedim bildiğin boğazım kavruldu sonra bisey kalmadı tavsiyem..