CansuDRY Purpura26 Doğum odası ayrı, kendi odamız ayrıydı. Doğumdan sonra odama geçer geçmez giydim pijamalarımı.
fatmamusa-28 MineLule ameliyathane steril bir ortam ve o sterilliğin bozulmaması için sizin tüm kıyafetleriniz çıkarılır her yeriniz batikonlanır sağlık çalışanlarının tamamı da sadece ameliyathaneye özgü kıyafet giyer enfeksiyon açısından bu bir kuraldır 😊
Seldamm fatmamusa-28 belki ozel hastahane icindir mersin sehir hastanesinde yaptim normal dogum bunlarin hic biri olmadi belki normal oldufu icindir sezryanda farklidir bilemiyorum 😊
Esraali Purpura26 normal doğum yaptıgım, sancı odası ve doğum yapılan yer farklı normal günlük gecelik giyindim doğum sonrası odaya o kıyafetle geldim üstümü odaya gelince değiştirdim devlette bıyleydi özel nasıl bilemiyorum
Gull_94 Purpura26 ılkınde dogum dan sonra goydım dıkısler bıtınce uzerıımı degıstrdım ıkıncıde dırekt hastanenın elbısesını gıydım sancı cekerken dogumdan sonra yıne ondan gıydım rahat dıye odaya cıkmadan
34_21_23 Purpura26 bu durum hastaneden hastaneye işleyişe göre farkediyor galiba. Benim kıyafeti doğumhaneye istediler. Bebeğin kıyafeti kattaki odanızda kalsın gelip ordan alırlar demişlerdi. Yani onlar sizi yönlendirir her halükarda
Beyziikoo Purpura26 Siz sanırım Ankarada doğum yapacaksınız yanlış hatırladıysam da kusura bakmayın 😊 Aynen dediğiniz gibi oluyor, doğum yaparken hastane kıyafetinde oluyorsunuz sonra servis odasına onunla gidiyorsunuz ve orada istediğinizi giyebilirsiniz 😍💟
Misto Purpura26 normal doğumda doğumdan çıkartılıp odaya geçtiğinde hemen giyebilirsin pijamalarını önlükle beklemene gerek yok.Ama sezeryanla dogum yapınca biraz bekleyip öyle giydiriyorlar enazından kendine gelene kadar beklemen lazım
Seldamm Purpura26 dpgumu yaptim yukari odaya cikarttilar o zaman giydim canim ben ben ne kiyafet varsa uzerimde aceleyle onnla gittim 😁😁 tabi tecrubesiz olunca oylr oluyo odaya cikinca degstrdim
fatmamusa-28 Seldamm bu bahsettiklerim sezaryende oluyo canım normal doğumda olmuyo ameliyathane kritik alan olarak geçtiği için
Seldamm Handannnn ne kadar gizel.ilgilenmisler allah razi olsun gercekten hasta bezini doguma girmeden baglattolar kendim o arada yaptim yapamadim.blmiyorm bi sekilde bagladim dogum bitti gittiler annemi cagrdilar yakini die annm kaldrdi beni odaya gotrdu bebegi de anneme verdiler cok fazla ilgiszlerdi siz cok sansliymissiniz
Handannnn Seldamm özelde yapmıştım belki ondan olmuş olabilir bende Kvalidem kalmıştı dikişler için doğumdan sonra buz paleti vermişlerdi havlu kağıda sararak onu koymuştum bi on dakika duruyordu biraz geçiyordu nisana koyuyordum ama kvalideme ellettirmedim hiç de görmedi hiçbir yerimi
Selcann Purpura26 doğum bitti sonra üstümü giydirdiler odaya çıkarken üzerim giyinikti. Doğuma girerken önlük giydiriyorlar zaten onunla yukarı çıkarmaları imkansız. Birde alt üst takim şeklinde değilde elbise tarzı gecelik tarzı birsey tercih ederseniz sizin için daha rahat olur