Sermec27 Pamugunannesi1 son 5 inşallah 18 haziranda sezeryan olacagım minik oğluma kavuşacağım Allah izin verirse 🥰🤲
Ezgiii11 Pamugunannesi1 biz daha yolun başındayız ama cabuk gecsin ya inşallah beneşine kavustugun gibi bizlerde kavusuruz ❤️
Sermec27 Pamugunannesi1 inşallah bende yazmak için sabırsızlanıyorum rabbim kavustursun inşallah 🤲 🥰 🌸
Pamugunannesi1 Ezgiii11 İnan zaman çabuk geçiyor ilk başlarda zorlanıyorsun evet ama bulantı bittikten sonra onu hissettiğin zaman diyorsun iyi ki..🌸 Sağlıkla kavuşalım 🙏🏻
Gamze2172 Pamugunannesi1 bizdede son 37 ama zaman geçmiyor bir an önce yavruma kavuşmak istiyorum 😍🥰🥰
metehaninannesiii Pamugunannesi1 amin canim benim alışveriş ne durumda bitti mı benim eksikler var ama ne alacağımı bilmiyorum ilk gebelik olunca 😂
depsizoo Pamugunannesi1 bizimde son 62 şu bayram bi geleydi az kalcaktı 😁 bayram bitince beklemeye başlıcam 40 haftayı doldurmasın ya
Pamugunannesi1 depsizoo Bayramın gelmesine daha var ay başındayız hala 😄 Sağlıkla gelsin de doldursun boşver
Pamugunannesi1 metehaninannesiii Bir kaç eksik kaldı onun dışında herşey tamam 💃🏻Aldıklarını ve alacaklarını kenara yaz böylelikle karışıklık olmaz senin için 😌