annesininmelegi41 Günaydın hanımlar. Dün sağlık ocağında kontrolüm vardı 16+5 haftalık gebeyim, tsh bakıldı sonuç 0.005 çıktı. Böyle olan var mı?
Yaarenn annesininmelegi41 dahiliye doktorundan ilacını yazdır canım bendede yüksek çıkmıştı dahiliyeden ilaç kullandım duzeldi şükür ama devam ediyorum yinede ilaca 11 haftalğm
Sermec27 annesininmelegi41 benim 34 haftada tsh 0.5 cıkmıştı endokrine gittim boğazlarıma falan baktı t3 t4 değerlerine baktı onlar iyiydi önceden de troid problemi olmadıgı için bana ilaçlık bir durum yok dedi doktorum
Goxun annesininmelegi41 acil endokrine görünmenizi tavsiye ederim hamilelikte tiroit ciddi bi problem olabiliyor
S42 annesininmelegi41 tek başına bi anlam ifade etmiyor t3 ve t4 değerlerinizde önemli onlar normalse düşük olması etkilemiyor. Ama onları mutlaka ölçtürün eğer onlarda da problem varsa ilaç kullanıyorsunuz yani çözümü olmayan bi sorun değil. Hamileliğin başlarında bendede olmuştu çok kafaya takmış günlerce uykusuz kalıp araştırdım ama benim t3 ve t4 olması gereken değerdeydi o yüzden şükür bi sorun yaşamadık inş sizde yaşamazsınız 🙏"
annesininmelegi41 Yaarenn evime yakın özel hastane var gidip kan verdim sağlık ocağına pek güvenme dedi doktor
annesininmelegi41 Sermec27 evet bende gittim hemen hastaneyse 3 ve 4 e bakalım dedi kan verdim bide enfeksiyona bakacakmış
annesininmelegi41 S42 bana sağlık ocağı dün dedi ki tsh dusuk olursa bebeğimin zeka gelişimi olmazmış
S42 annesininmelegi41 evet ama bunun için diğer degerlerinizinde referans dışı olması gerekiyor o yüzden onlarıda dahiliye gidip ölçtürmeniz gerekiyor
annesininmelegi41 S42 gittim zaten evin aşağısındaki özel hastaneye 30 dk içinde gittim giyindim verdim kanı sonucumu bekliyorum