Semadeniz ilk iki-3 ay sürdü benim şu an 30lardayım yerleşme kanamasıydı. İnş sizin de bir an önce geçer🙏 Bulunduğunuz bölgeye göre değişir ya yemeksepetinde bir sürü seçenek var ordan yorumları okuyun ben öyle yapıyorum yorumlara göre sipariş veriyorum. Eşinize de basit yemekleri öğretebilirsiniz hazır çorba tarhana çorbası makarna menemen karpuz peynir, hazır konserve ürünler alın köz biber mesela onu bi gün zeytinyağlı sirkeli sarımsaklı yapın ertesi gün yoğurtlu yapın meze olur hem faydalı, domates peynir ekmek sandiviç ekmeğinin içine koysun size kahvaltı olur, bi yumurta da haşlar yanına bunlar yapılamayacak şeyler değil:) tek başına yapmıyoruz çocuğu biraz eşler de yardımcı olsun(: hazır köfte alın onu kızartabilir mesela ha heryeri yağ yapar diyorsanız fırın tepsisine yağlı kağıt üstüne köfteleri dizsin az zeytinyağı ver fırına aynı şekilde tavuk inciği de yağlayıp baharatlayıp fırın tepsinine koyunca çok pratik oluyor. Yağlı kağıt püf nokta ama sonra onu temizlemekle uğraşmayın bi de😅