Esrahuseyin_ Merhaba kızlar 1 haftalığına il dışına çıkacağım.Akintim oluyor 7 aydayiz iç çamaşırı yetişmediği için günlük ped kullanmak istiyorum birkaç günlüğüne önerdiğiniz bı marka var mı hamilelikte
vogue Esrahuseyin_ watsons ve gratislerde natracare var tamamen doğal içerikli tahriş yapmıyor. Fiyatları biraz yüksek. Ama molped in yeşil paketi de çok güzel paraben boya yok pamuk yüzey. Kotex temiz içerikli cıkarmış yeni marketlerde fln var bakabilirsiniz. Islandıkca sık sık değiştirirseniz rahat oluyor bunlar
Kayraninannnesi Esrahuseyin_ Ysmmmnn https://resimyukle.link/i/CbsON Hamilelik öncesindede hamilelikte de hiç bırakmadan kullandım hiç bir zararını görmedim doktorumda hiç öyle birşey söylemedi oda biliyor kullandığımı molped kullanıyorum ben 🙏
Sedagmlksz Esrahuseyin_ normalde orkid kullanıyordum hamilelikte kotekse geçtim her lavobaya gidince de değiştiriyorum kullanımı çok rahat oluyor
BusraUras Esrahuseyin_ ben çok uzun yıllardır kotex in günlük pedini kullanıyorum rahatsızlık vermiyor tahtiş etmiyor. Ben memnunum.
Ays0 Esrahuseyin_ Eczaneden spanç yani gazlı bez alın benim tavsiyem. Büyük ebatlı varsa onu seçin ve pedmiş gibi katlayıp koyun. Hem hijyenik hem havasız kalıp enfeksiyon yapmaz. Annem sağlıkcı ve senelerdir bunu yapmamı söyler