esmerrmm Kan ilaci kullaninca ishal ve aşırı karin agrisi yapti sizdede yaptimi biraktinizmi icmeyi . Benim doktor randavuma daha var napim bilmiyorum
ivmenas esmerrmm aksine kan hapi kabiz yapar derler. Ben sidefer sase kullaniuorum bi sorun yasamadim. Mesaj atin ya da arayin doktorunuzu, cevap verrcektir.
Happy-41 esmerrmm doktora gidemiyorsunuz iz aile hekimine gidin söyleyin ilacı değiştirir belki midenize dokunmuştur her marka herkese iyi gelmiyor bende değiştirmiştim
umudunannesiii esmerrmm bu ilacın etkileri oluyor çok nrmal ben Vegaferon a geçtim o çok iyi tavsiye ederm ki saglkocagida parasız veriyor
nazmiyeee esmerrmm bende aynısını kullanıyorum bendede kabızlık ve dışkı renginde siyahlık yapıyor doktorum normal demişti bana ama sizde bi doktorunuza sorun isterseniz
Elif_Can_67 Ben suan 23 hafta oldum bana baslamadi ve sadece omega 3 basladi 2 ay filan oldu baslayalim dekavit bide demir verdi kanka ilaci filan vermedi normal mi
Happy-41 Elif_Can_67 demir ilacı kan ilacı ayni şeyler, tahlil sonuçlarına göre veriyor ya da kanınız düşüklüğü ne dair bir şikayetiniz varsa