aysesurucu 33+2 yiz. Bazen karnım yamuluyor sizde de oluyor mu? sabahları uyandığımda sola yattıysam sağ daha bi farklı duruyor. Beyaz kremsi akıntım da çoğaldı. inşallah zamanında sağlıcakla hayırlsıyka gelir 🥺
ivmenas aysesurucu ben 32deyim bi aydir yamuluyorum gun icinde bile. Beyfendi totoyu nrreye dayarsa o tarafa yamuluyoruz Allaha sukur
Uykucu2307 aysesurucu bizde 32+3 olduk. Hep ne zamn doğacak diye düşünüyorum. Doktorum pinpirik olduğum için gittiğim zmn dogurmqmissin ya diyor😀
seyram aysesurucu ben şuan 35 haftalığım ve 32 de bende öyleydim canım akıntım ve karnımda yamulmalar oluyordu bunlar normal mereka etme hepimiz gününde sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah korkma sen 🙏
aysesurucu ivmenas paronaya oldum iyice her harekete normal midir acaba bi sıkıntı mı var demekten içim şişti
ivmenas aysesurucu normal normal rahat olun, daha 3 gun once gittim doktora hatta lekelenme oldugu icin nts yaptilar, benimki tabi orda da surekli dondu beni yamulttu durdu hemsire de basimdaydi her sey gayet normal dedi
aysesurucu seyram Amin inşallah canım en hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım minik kuşları inşallah