Uerdem Ssssss dogum başlamıştır belki zaten 39 olmuşsunuz en kötü sezeryan ile alırlar ferah olun, hayırlı haberler insallah
Madi Ssssss 2 gün önce 38+4 haftalık hamileydim kan geldi hastaneye gittim plasenta ayrılmaya başlamış acil sezaryen oldum şuan oğlum yanımda uyuyor mışıl mışıl 😍
271011g Ssssss Sonucu haber verir misiniz? Bende 40 haftalığım sabah bendede aynısı oldu şu an adet sancısı gibi ağrılarım var kasıklarımda düzenli olmadıgı için bekliyorum ama eminde değilim🤦🏻♀️
filodib Nisan olabilir doğum başlamış olabilir yani 39. Haftada bu gibi şeylerin normal karşılanması lazım 🙏 hakkınızda hayırlısı
seyram Uerdem neden sezeryan la alsınlar ki? Büyük ihtimalle nişandır yani sezeryan lık ne var bunda onu anlamadım
Ssssss Ysmmmnn @seyram evet belki de nişan ama adet başlangıcı gibi kan geldi kan için de hep acil hemen hastaneye gidin dedikleir için gidiyorum başka bir belirtim yok zaten. Sağlıklı olsun da ne olduğu çok önemli değil
seyram Ssssss anladım canım tabi o kadarını bilemem dikkat et kendine nasıl oldun gittin mi hastaneye?
Ssssss 271011g doktor kanı görünce acil sezeryana aldı. Bebeğim yanımda şu an çok şükür siz de kanama varsa ihmal etmeyin ♥️
271011g Ssssss Allah yaşını bahtını uzun eylesin inşallah bizde hastanedeyiz nst ye bağlandık bekliyorum
seyram Ssssss ayy çok sevindimm yaaa Allah analı babalı büyütsün inşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin nasip etsin 🙏🥰🌼
Ssssss Ysmmmnn doktor kanamayı görünce ne olur ne olmaz sezeryana alıyoruz dedi. Plasenta mı ayrılınca oluyormuş genelde öyle bişey.