Eylulgunes4444 Eşinin varikosel ameliyatından sonra kendisi de ilaç kullanan varmı varsa ne için kullandı
Handehilal Eylulgunes4444 benim eşim bekarken olmuş ameliyatı eşlerin kullandığını hiç duymadım bzde kullanmadık şuan 25 haftalık hamileyim bi sıkıntı yaşamadık biz
dilekyerekaban Eylulgunes4444 ᴍᴇʀʜᴀʙᴀ ʙᴇɴɪᴍ ᴇşɪᴍᴅᴇ 1 ʏɪʟ ᴏ̈ɴᴄᴇ ᴏʟᴅᴜ ᴀᴍᴇʟɪʏᴀᴛ ᴀᴍᴀ ʙᴇɴ ɪʟᴀᴄ̧ ᴋᴜʟʟᴀɴᴍᴀᴅɪᴍ
Semanurozgan Eylulgunes4444 benim eşim amelîyat olucakti ama ben hamile kaldım çok şükür gerek kalmadı amelîyata
Oznurakts Eylulgunes4444 Benim eşimde ameliyat oldu. Doktor ameliyattan üç ay sonra ilaç verdi ona ama kullanmadi, ağrı kesici bile içmez o sebeple ilaç kullanmak istemedi. Bir yıl sonra ben hamile kaldım.
dilekyerekaban Eylulgunes4444 ameliyat sonrası tahlillerde bi faydası olmadığını söyledi doktorumuz onyğzden tüp bebek yaptık ilk oğlum tüp değil ama
Semanurozgan Eylulgunes4444 normalde amelîyat olması gerekiyordu doktor bir ilaç verdi bunu kullan eşin hamile kalamazsa amelîyat dedi ben 2. Ayda hamile kaldım çok şükür
Oznurakts Eylulgunes4444 amin, allah size ve isteyen herkese nasip etsin.. Canınızı sıkmayın bence, hiç bişey değil önemli olan rahat kafa, hiç beklemediğin anda mucize gibi gelir 🌺 hersey gönlünüzce olsun