PapatyaAnne_ Ayyy kızlar haftamızı günümüzü doldurduk gelen yok haziran ayının bebişleri hep mi nazlı çıktı ne 😂😂😂🤭 sizde durumlar neler güzel anneler 🤗🥰
Alpays_Mommy PapatyaAnne_ bizde 38+0 olduk bugün ama ses seda yok beklemedeyiz 😆 insallah fazla bekletmez bebişler annelerini 🥰
Uerdem PapatyaAnne_ Alpays_Mommy 37+5 kiz bebek 9 ay 10 gunr kalmaz 9. Ayı doldurmadan gelir dediler😅 her akşam bu gece dogurucam mi diye yatiyorum🤪🤪🤪
Uykucu2307 PapatyaAnne_ bende bebeğimin 38 ı geçmesini istiyorum. Ama kaynanam ikide bi sen duramazsın diyor. Sırf ağrım fln oluyor diye. Cinnet geçirticek beni. Ben bebeğimin erken gelmesini mi isterim anlamıyorum ki
PapatyaAnne_ Alpays_Mommy İnşaAllah bebiş doğdu butonu dün geldi ama bebiş gelmiyor 😄🤭 gelse ki bassak
Mom789 Benimde 38in içindeyiz gelen giden yok belirti yok tık yok😂🤷♀️ hele bide siz 40lari gördükçe beni afakanlar basıyor 😂🙈
PapatyaAnne_ Uykucu2307 Biraz anlamaz onlar bizi srn kafana takma cnm akışına bırak zamanı gelir inşaAllah 🤗
Umi21 PapatyaAnne_ 37+6 olduk bir haftadır cok feci çatı agrim var 10gun sonra Doğum yapicam daha erken gelmez insallah ben bu haftalarda bile dayanamıyorum 40.hafta daha beterdir herhalde
N_A_Z_L_I_M PapatyaAnne_ 39+4 olduk ses seda yok 😬 Dün kontrol etti doktor açıklık yok nst sancim yok akşam kahverengi leke geldi kesin gece dogururum dedim gerçi hergün dogururum diyorum da 😅bel ağrım ve kasılmalardan başka belirtim yok bakalım bekliyoruz😊