Boncuk123 Kızlar tutunma kanaması yaşayan var mı? Kaç gün sürdü ? Agrı oldu mu ? Bu durumda ne yaptınız? Rengi ve kıvamı nasıldı ?
Zeysezer Boncuk123 4. Haftanın ortasında yaşadım çok çok az kanama değil de leke şeklinde iki defa geldi bitti ağrı zaten vardı hala var kasık ağrıları ara ara
eeebruuu Boncuk123 7 haftalıkken bir kereye mahsus kahverengi leke gelmişti doktorum hemen progestan başladı çok şükür bir daha olmadı
Boncuk123 Zeysezer bende 4. Haftadayım hafif peçetelik sildikçe bi kahverengi bademde pembe akıntı oluyor. Bazan duruyor sonra geri başlıyor ama çok yoğun bir akıntı olmuyor. İlaç falan kullandınız mı siz
Zeysezer Boncuk123 kullanmadım zaten iki defa ve yani eğer dikkatli olmasam farkedilmeyecek düzeydeydi. Ertesi gün kan verdim değerim yükselmişti birkaç gün sonra doktora gittiğimde de o da yerleşme kanaması olduğunu söyledi
Boncuk123 Zeysezer bende çok dikkatli olduğum için fark ettim iki gündür ara ara geliyor sürekli degil. Adetim henüz gelmedi ama idrar testi pozitif çıktı. Kan için adetimi bekliyorum ama içim içimide yiyor 🥲
Zeysezer Boncuk123 idrar testi pozitif çıktıysa kan verebilirsin canım ben adetten 4 gün önce hem kanda hem idrarda öğrenmiştim
Zeysezer Boncuk123 ben adetin 15. Günü yumurtlama gördüm yumurtlamanın 14. Günü kaset testte silik çıktı kan verdim aynı gün 107 geldi değerim iki gün sonra 341