Ruzgar_0662  KIZLAR sizin kaç çıkmıştı hemşire bir arkadaşım bebekte down sendromu olabilir dedi Allah rızası için bilen anlayan varsa yardım edin çarşamba günü doktor randevum bekleyemiyorum daha fazla sizin kaç çıkmıştı böyle olupta sağlıklı doğum yapan var mı
Aysenur_2 Ruzgar_0662 bu çıkan sonuçtan net belli olmaz canım doktor grafiğine göre ense kalınlığına göre sana bir sey söyler sadece bunu değerlendirmez yani. Canını sıkma inşallah sağlıkla doğar bebişin
Ruzgar_0662 Betfer sadece bu var bende grafik nedir A4 kağıdında bana mı veriliyor yoksa e nabız da sonuç olarak mı çıkıyor
Aysenur_2 Ruzgar_0662 bana doktor kendi vermişti ense kalınlığı falan yazıyordu sonra akn sonucu çıkınca hepsini bir değerlendirdi
Aysenur_2 Ruzgar_0662 ense kalınlığı çok normal canım nt yazan yer senin 1.5 mm çıkmış 3 mm nin altında olması gerek
Ruzgar_0662 Aysenur_2 nt yazan yer de 1.5 yazıyor ne anlama geliyor bir de nasal bone diyor burun ile ilgili E yazmış doktor ne demek biliyor musunuz gerçekten çok korkuyorum
Aysenur_2 Ruzgar_0662 evet canım normal çıkmış nt yazan yer ense kalınlığı. Sizinki 1.5 çıkmış yani gayet iyi