nurbebek01 Kızlar 30 haftaligiz ve bugün gece karnımın sol tarafina bacaklarımdan gelen ağrı vardı bi iki dakika sürdü sonradan geçti batma oldu acaba sancı falan mi bu dah 2 gün önce hastaneye gittigimde bir problem yoktu
Ceri5 nurbebek01 yalancı sancı olabilir, içini ferah tut ☺️ Doktorum olabileceğini hatta olmasının daha iyi olacağını vucudumun normal doğum için tepki vereceğinin göstergesi demişti
Seyma46-46 nurbebek01 Hayır sancı belden başlar kaşıklara doğru iner. Kramptır artık yalancı sancıların kramların arada bıçak saplanır gibi ağrılar olabilir bunlar gayet normal. Vücut artık kendini hazırlamaya başlıyor Doğum için.
Serapem nurbebek01 benimde bu gece düzensiz ara ara belimden bi sağ kasigima bi sol kasigima oradan da alt dudaklara doğru sancı girdi ikinci hamileligim olduğu halde anlayamıyorum ilki suni ile olmustu ama yokladı beni ben öyle tahmin ediyorum 37.0 im
Yavrusunaasik Seyma46-46 bende 31+5 haftalık hamileyim iki gecedir belimin tam ortasında adet sancısı gibi bı ağrı vurmaya başladı dün gecede hem belime hem bacağıma doğru vurdu bu sancı mi acaba 5 dakika sonra gecti ama korktum açıkçası uykumdan uyandırdı beni
Seyma46-46 Yavrusunaasik hayır değil o da normal ağrı artık bel ağrısı sırt ağrısı bacağa vuran kramplar olur ağırlaştığınız için. Sancı düzenli aralıklarla gelir.
nurbebek01 Serapem bana daha erken daha 30 haftaligiz 😊 neyseki geçti çok korktum nefesim kesildi resmen