[silindi] Son 2 gecedir aklima geliyorsunuz , buldum sonunda … nasil oldu bebeginiz , hersey yolundadir umarim?. ❤🤕
byz12nur [silindi] şimdi gördüm kusura bakmayın lütfen 🌸 illa aksilikler çıkıyor ama inşallah hepsi geçecek 🙏🏻 Bizede dualarınızda yer verin lütfen kızımın adı nil 🥺
seyma-coskun-35 byz12nur dayımın ilk kızı dünyaya gelirken çookk küçüktü ankarada doğuma aldılar senin bebişten küçüktü ama tam haç haftalıktı hatırlamıyorum haberlere çıkmıştı hatta yarın bakarım ama emin ol ki içini rahat tut yani doktorlar iyi değil herzaman kötü ihtimali düşünürler sen düşünme yengem kötü düşünüpte kendini üzmedi üzüpte kendini sıkmadı aksine iyi düşündü ve bebek o kadar iyi bir şekilde hayata tutunduki hiçbir sağlık sorunu olmadı sadece 9 aylık olana kadar hastanede yattı bebiş küvezde yengem ağrıda köyde oturuyodu sütü sağıp yolluyordu hastaneye şoklayıcı kap vermişlerdi yengeme sütü ona koyuyodu bozulmuyodu kabı sürekli süt gönderiyodu ve yengem annesinden dua istiyodu hep söyliyceklerim bu kadar canım hiç canını sıkma doktorlar hep kötü derler ve herşey çok rahat olur bak hiçyoktan farkedilmiş yani erken tedavi şansı var bebeğinin
byz12nur seyma-coskun-35 çok teşekkür ederim tabiki iyi düşünmeye çalışıyorum ama 1 saat bile zor geçiyor
Tugbamete byz12nur bende kalbim delik 4 mm açıklık ve 4/3 üfürümle kaplı doğmuşum tedavi oldum senelik olarakta ekg kontrollerim yapıldı 13 yaşında tamamen temizlendi üfürümüm hiç korkmayın sizde sadece açıklık ve delik varmış çoğu bebişte kendi kendine kapanıyormuş bile Rabbim biran önce bebişinizi evinize götürmeyi nasip etsin inşallah ikinizede güç versin 🙏🏻🙏🏻
sosi5 byz12nur 😔😔 merhaba Boğazım düğümlendi 26 haftalik ikizlerim Dogdu 770 ve 730 gram su an 1090 gram ile 1080 gram bu süreçte birbirimize destek.olsak olur mu ?
byz12nur sosi5 yaa tabiki neden olmasın aynı süreçleri yaşıyoruz sonuçta 🥺 sizin kaç gün oldu doğum yapalı
byz12nur sosi5 bizimde 28 gün oldu şu iki gündür bi kaç sorun çıktı pazartesiyi bekliyoruz haber için inşallah iyi olacak ya
sosi5 byz12nur ne gibi sikinti çıktı kuzum insallah saglikli şekilde atlatır minik savasciniz bu problemi diger annelerle konuştuğumda cok sikinti çıktığını ama hep atlattıklarını soylediler umarım yavrularımızda sikinti çıkmaz çıkarsa da kolayca atlatırız insallah kuzum
[silindi] byz12nur rabbim korusun insallah kucuk yavrunuzu , o cok guclu bir kiz belli ❤❤❤ yakinda ordan cikacak ve bu zamanlari unutucaksiniz insallah ❤❤❤ arada bir yazarim size guzel haberler duyabilmek icin sizde metanetli olun herseyin yoluna girecegine herseyden once Allah a inanin ❤
byz12nur sosi5 inşallah teşekkür ederim 🌸 kalbinin etrafında sıvı görünmüş delik olduğunu söylediler başta da delik var demişti ama sonradan kapanmıştı solunum desteğini arttırmışlar inşallah bunlarıda atlatırız
sosi5 byz12nur insallah kuzum allah buyuk benim bebeklerim 4 gun falan oldu solunum desteğini cikartali yani bu konuda üzme kendini kalbinde ki delik için ne kadar büyüklükte dicek doktorunuz umarım küçüktür oglumda 8 aylik dogdu büyük oglum onda 3 taneydi zamanla kapandı kuzum
byz12nur sosi5 çok şükür kalbindeki sıvı azalmaya başlamış delik içinde korkulacak büyüklükte değil dedi ama hala solunumu yüksek düzeyde alıyor sizin bebekleriniz ne durumda iyilerdir inşallah
Mercimekveannesiii byz12nur bebeğiniz için dua ederken şuan aynı şeyi ben yaşıyorum :( 2 gün önce yattım hastaneye sonuçlarım benimde iyi değil bugün yarın sezeryana alınıcam. Tansiyonum yüksek ve gelişim geriliği var 28 haftayız ama 24le uyumlu. :( bebeğiniz beyin kanaması geçirmişmiydi erken doğumlarda oluyormuş çok korkuyorum:()
Rceyda byz12nur çok sevindim daha da iyiye gider inşallah bebeğiniz🤲🏼 Ben bir şey sormak istiyorum aynı hastane aynı doktora gidiyoruz dye. Acaba küvöz için bir ödeme yapıyormusunuz? Bazı yerlerde 28 gün sonrasında ödeme alındıgını duydum.
Rceyda Mercimekveannesiii ben de hastaneden yeni çıktım sanırım nişanım geldi ama kanlı olmadıgı içn tam emin değiller. Serum iğne vs durdurdular sürekli istirahatteyim ama bnde cok korkuyorum her an dogablir dye rahima ağzım serklaja ragmen kısalıyor. İnşallah doğum olmaz ama olursa bebeğiniz sağlıklı olur inşallah dua edeceğim🤲🏼
byz12nur Mercimekveannesiii yaa çok üzüldüm allah yardımcınız olsun çiğer geliştirici vurdular mı birde kilosu ne kadar? İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almak nasip olur bende sizin için dua edeceğim 🤲🏻 Yok biz öyle bişey yaşamadık allaha şükür her bebek aynı olmuyo başka bebeklerle kıyaslamayın lütfen onlar çok güçlüler dua edin bol bol🌸
Mercimekveannesiii Rceyda sancıyı vs durduruyorlar endişelenmeyin İnşAllah vaktinde gelir. Benim tansiyon 15i gördü nst sonucuda dünden beri iyi değil maalesef:( Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin