Arifcaninannesi Onereceginiz şeyler varmi kizlar bebeğim küvezde sağım yapiyorum pompada iyi çekiyor ama goguslerim hala tas gibi rahatlayamiyorum
AnnelikHayali Arifcaninannesi havluya buharlı ütü basıp havlu sıcacıkken göğüslerinize bastırın. Rahatlatıyor.
Arifcaninannesi Hemsireanne7979 yapiyorum Cnn daha dun ağrımaya başladı yeni sut giriyor sanirim 50 mm çıktı dun bugunde ayni skeildr rahatlama hissedemiyorum hic
Heather Arifcaninannesi bebeğin yanına gittiğinizde orada bir ebeden yardım alsanız. Öastit olmayın bi de dürduk yere. Bir de sağrken ne kadar doldu diye bakmak stres yapıyo meme tam boşalmıyo. Bebeğiniz resmine bakarak sakince vakit ayırarak sağmayı deneseniz.
UrazyadaMasal Sıcak kompres deneyin ya sıcak havluyla yada sıcak su torbasiyla birde sıcacık bir duş alıp sağın oda boşalmasını sağlıyor
Arifcaninannesi UrazyadaMasal simdi sicak havlu koydum ve sicak suyla yikadim Cnn 4 uncu günüm bugun duş alabilirim herhalde bandida açmak istiyorum artk
aysegul6648 Arifcaninannesi canım benim doktorum 2. Gün duş alabilirsin sıcak su olmasın dedi birde oturarak duş almamı söyledi