Ben zor bir hamilelik geçirdim. 12 haftamdan 22 haftama kadar kanama geçirdim. Tam bitti derken beyninde birden fazla kist olduğunu kromozom bozukluğu yapabiliceğini sakat olabiliceğini söylediler. 28 haftama geldiğimde suyumun fazlalığından erken doğum riskiyle karşı karşıya kalmıştım. 36 haftaya kadar makat gelişti ve ben sezaryenden inanılmaz korkan heyecan duyan istemeyen bir anneyim ilk bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım tadını biliyorum çünkü:)) Varlığına kurban olduğum prensesimle çok güzel savaştık, ve biz kazandıkkk… 37 den sonra gelmesi istediğim (squatlar hurmalar vs). inanılmaz sabırsız bir anneyim ben 🤭🤭 aman neden bu kadar istedin bekleseydin falan yadırgamayın sakın çünkü geride kalan onu kaybetme korkusuyla geçen koca bir 7 ay !! günler geçmek bilmiyor kızıma kavuşmak istiyorum gidiyorum sancı yok gidiyorum sancı yok dedim kendi sancımla şöyle bi ağız tadıyla doğuramicam galiba :)) Artık, ilk doğumumu da sıfır sancı ama 3 cm açıklıkla suni vererek üç saatte doğum yaptıran doktoruma gitmeye karar verdim. Sabah 10 da gittim nasılsın ağrın sancın varmı dedim ki yok. Necla hanım ben doğurmaya geldim bence biz bunu yapabiliriz 🤭🤭 hadi bakalım gel muayene edelim dedi bir baktı 4 cm açılman var yatışşş dedi ayy nasıl heyecanlıyım ağlıyorum salya sümük kocam şaşırdı sen değil miydin doğurucam doğurucam diyen ne ağlıyorsun 😂gelde anlat 😂Velhasıl saat 12 de suni bağlandı ben tabi laylaylom en üst dozda veriliyor bende tık yok falan 14.30 da 5 cm olmuştu Dr suyumu patlattı, sancılarım artık 15.30 da 5 dakkada bir gelmeye başladı yaklaşık on dakika arayla bir saat duşta kaldım ve saat 16.00 sancılar 2 dakikada bir gelmeye, bastırmaya başladı 6 7 8 derken sadece en baba çektiğim acı 41 dakika sürdü. 16.41 Bir ıkınmada mis kokulum dünyaya gözlerini açtı.. sıfır dikiş kesisiz yırtıksız bir doğumdu bizimkisi…e bir 41 maşallahınızı da alırız 😉😉 Oğlum babasına çookk benziyordu kabullenmek zor olmuştu ama ay yüzlüm bana benziyor sanki yaa şimdi kocam düşünsün😂🤭🤭 oğlum doğduğunda kocama yeniden aşık olduğumu onunla gerçek bir aile olduğumuzu düşünmüştüm hikayemede yazmıştım hatta ve artık aşkımıza aşk eklendi artık 4 kişilik koca bir aileyiz çok şükür❤️ Bebeğimi sapasağlam kucağıma aldıran bütün kötü günleri unutturan Rabbime sonsuz şükürler olsun. Darısı başınıza güzel anneler🤲🤲Sormak istedikleriniz olursa cevaplarım seve seve😘😘