damlaacaglaa busra-mom 1,5 Ay önceden nasıl gün aldınız 😊 benim 34 günüm var ona ragmen döner belki diye bekliyoruz. Daha normal mi sezeryan mı o bile belli değil
Zeynep2 18 Haziran nasipse ama şu an zorlayan bir bel ağrım var Allah yardımcımız olsun. 37+6 günlüğüz
busra-mom Zeynep2 rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizimde yaklaşık iki üç haftadır sol kalça kemiğimde ağrı var yürürken çok zorlanıyorum ağrım oluyo ama olsun sonucu güzel o şekilde motive oluyorum 🤗☺️
Ayskolik busra-mom bu kadar erkenden nasil tarih veriyolar ki ben 38. Haftamdayim doktor bana net bi tarih vermiyor
leyla_ok Ayskolik Normal doğum istemediğini belirttiyse başta verir.Ben hamileliğimin başında normal istemediğimi söyledim sezaryende anlaştık.Böyledir büyük ihtimal.
busra-mom Ayskolik bizim sezeryan o yüzden sizin normalse ondan belli değildir belki bilemiyorum canım
damlaacaglaa Miumiu ben bebeğin döneceğine olan inancımı da kaybettim zaten 😂 37 hafta dolsun ondan sonra karar veririz dedi
busra-mom Isra38 siz daha ortalarındasiniz ama inanın zaman çok çabuk geçiyo ben kendimi hâlâ başında gibi hissediyorum hamileliğim zor geçti ama yinede hiç bişey anlamadım sanırım hamilelik serüvenimi sevdim 🤗😍
Miumiu damlaacaglaa Aa makat geliş mi bebiş? Valla hiç belli olmuyor canım son gün bile dönebiliyorlar bence 38e kadar en azından bekle doğum şekli için🐣
Zey3400 busra-mom hayırlı olsun sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 🤗 bizimde mecburi sezeryan nedeniyle 1 Temmuz 🙃
busra-mom leyla_ok bizde bu hafta karar verdik sezeryan istedik gunumuzu ayarladık herkesin hakkında hayırlısı olsun