Gulmom Daha doktorla görüşmedim ama sizce sorun olur mu 11 saat yol ?? Ve tavsiyeniz var mı 🤔🤔 kendi arabamızla 11 saat yolculuk yapacağız.
msa06 Gulmom 2 saatte bir durup yürüyüş yapmayı kesinlikle öneririm. 11 saat çok uzun. Havaalani varsa uçak secenegi düşünülebilir
Ozlemp Gulmom 2 saatte bir durup yarım saat dinlenip vücudunuzun hareket etmesi gerekiyor ben bı hafta önce srdum öyle dedi benim doktorum
Zeyyyn esrvl 2 2.5 saate bir durup 15 20 dakika yürümeyi tavsiye ediyorlar doktorlar çok uzun yolculuk önermiyorlar ama mecbursanıZ yapacak bir şey yok
Gulmom Zeyyyn kardesimin dugunu var benim icin erken aya cektiler son 3 ay gidemem diye 🤔 aslında ne mecburum ne degilim
Gulmom esrvl progestan kullanıyorum ama herhangi kanamam olmadı cok sukur önlem amaclı . Bebek biraz zor oldu diye doktor kullandırıyor.
Gulmom msa06 aktarmalı ucak var oda in bin derken toplamda 7 saat buluyo daha yorucu geciyo . 2 saatte bir durcaz artık 🤔 egerr ayarlarsak bir gun 7 saat kalanı 4 saat diger gun devam edecez pyle sorun olur mu acaba