Aslic Kizlar istanbul hospitalde dogum yapan varmi? Doktorumun bu hastaneyle anlasmasi var yapanlar bi yazabilirmi acaba ☺️
Mavi34 Aslic bir yakınım.orda doğum yapmıştı ama 2 sene oldu doktor felan değişti mi bilmem o zamanlar çok memnundu. Fiyat aldınız mı acaba
Aslic Mavi34 benim doktorumun muayenehanesi var hastanenin dokyoru degil anlasmali oldugu hastanelerden en uygunda burasi 2750 normal 3750 sezaryen. Hastane bunyesinde farkli olabilir tabi fiyatlar
Kayla Hijyen konusunda vasat bir hastane. Kendinize ve bebeğinize dikkat edin lütfen doğum evvelinde, anında ve sonrasında…
Aslic Kayla dikkat edin diye hijyen konusunda mi soylediniz ? Benim merak ettigim sey refakatci konusu refakatciyede korona testi istiyorlarmi bi bilginiz varmi
Mavi34 Aslic o doktoru bilmiyorum ama annem felan da ameliyat olmuştu ist hospital de bati bahattan daha iyiydi
Aslic Mavi34 doktorumdan yana hic suphem yok bu ikinci gebeligim ilkindide dogumumu o yaptirdi.benim merak ettigim iki refakatci kabul ediliyormu pandemiden dolayi. Ve refakatcilerede korona testi yapiliyormu bi bilginiz varmi