psychologist https://www.hizliresim.com/oraaqhp Genelde sol tarafa dönük böyle yatıyorum ama göbeğimin yarısı eziliyor mu öyle gibi de bilemedim ilk hareket ediyor bebek sonra duruyor bende uyuyorum . Sıkışır mı acaba ? 31 haftalığım.
depsizoo psychologist Yok zaten hamileyken normal yatış şekli o bebek ezilmiyo tam tersi ona destek oluyo
AESahin Bende merak ediyorum burda durayım sürekli kendimi fark etmeden yüz üstü buluyorum uyanınca ve 35 hafta olduk korkuyorum bende
karamelito psychologist eğer hamile yastığınız yoksa küçük bir yastıkla göbeğinizi destekleyebilirsiniz. Bende hamile yastığı yok bende bu şekilde yatıyorum göbek kısmını yastıkla destekleyerek.
1Anneee Baskı olduğunu düşünüyorsanız sırtınıza bir yastık koyup destekleyebilirsiniz bende böyle yatıyorum ama içim rahat etmiyordu sırtıma yastık alarak baskıyı azaltıyorum tabi uyku sırasında o pozisyona giriyor Muyu bilemiyorum 🤭🤭
Ugurhilal psychologist bende hep böyle uyuyorum yan yatsam kaburgam ağrıyor batıyor sık sık dönüyorum sağ sol ama karnıma baskı yapmadan bu şekilde uyuyorum inşalah bi zararı olmaz
Nurhanimm psychologist Doktor diyo ki yux ustu bile yatsaniz bebek ezilmez. Cunki o ezilmeyecek kadar guvenli bi yerde siz gobeginizdem oturu yuz ustu yatamazsinix o kadar :)))