ZEhrA_94 Seln_avc35 ben Bi kere yatmıştım dopumhanede banada sildirmişlerdi sonrasında doğuma gittiğimde de vardı orda birşey demediler ama galiba iş işten geçmişti sebebi nedir bilmiyorum ama
Deletedmom23234 Seln_avc35 Hahaha 🙈 inşallahh ama oje bir şekilde silinir de kalıcı oje nasıl çıkar 😅 doktora sormanız da fayda var vallahi yoksa güzellik merkezi arar durursunuz doğururken 🙈😅😅
Emofoise Seln_avc35 2020 Ocak ayında doğum yaptım doktorumun hastalarının hemen hemen hepsi kalıcı ojeliydi 🤷♀️
Sbhtzmn Seln_avc35 normal dogumda cıkartmazlarda sezaryan olursan cıkartırlar bi iki parmak kalıcı oje nasıl cıkıyo ki 🤔 dogum yakınmı? Yakınsa gidip bi iki parmak cıkartsan kendin normal oje sürsen hastanede isterlerse onu cıkarırsın
Mavi34 Seln_avc35 tüm ameliyatlarda bir vefat riskine şişme riskine karşı takılar çıkarılır oje sürülmez diye biliyorum birde morarması anlamak icon galiba
Elif0712 Seln_avc35 tabiki silinmesi gerekiyor silmeden gelenler oluyor onlarada alkol veriyoruz aseton temin edilemezse kuraldr bu
Elcnbykckr Seln_avc35 sezeryan Doğumda kabul etmiyorlar o şekilde ama acil alınırsan Doğuma bilmiyorum. Doğum türü ama sezeryan bir ameliyat olduğu icin ama sizin kalıcı ojeyse yapacak birsey yok gibi
DefneninAnnesi07 Seln_avc35 arkadaşım sezaryen olacağı zamanda ojesini makyajını ebeler silmiş canım ama anlamadığım ünlüler doğumhaneye yada ameliyathaneye girerken hep makyajlı ojeli onlara neden bişey demiyolar anlamadım 🙄
DefneninAnnesi07 Seln_avc35 hiç bi fikrim yok canım arkadaşımla aramızda 3 ay vardı benden önce doğum yapınca banada makyaj yada oje olmamasına dikkat et bana böyle yaptılar dedi 🙄 hastanedenmi kaynaklı yoksa herkese böylemi yapıyorlar bilmiyorum
Emofoise DefneninAnnesi07 geçen sene Sezaryen oldum makyajla girdim kimse de birşey demedi ama oje yoktu
DefneninAnnesi07 Emofoise belkide hastaneden kaynaklıda olabilir canım hiç bi fikrim yok ama oje meselesi burada yazılanlara göre hemen hemen her hastanede var sanırım