cms_13 Merhaba hamilelik döneminde çatlaklar için kantaron yağı kullanan var mı bir zararı olur mu acaba?
Eylulunannesi-2 cms_13 bende göğüs yaraları için duydum ama bebek emecegi için dogrusu emin olamadm kullanam varmı acaba 🙄
Hilal-95 cms_13 benim karnımda döküntü bardı günemedim ama çok araştırsım 1 günde düzeldi karnım inanılmaz iyi geldi ve kantoron herşeye çok iyiymiş ben göğüslerimede sürüyorum karnımada gercekten çok iyi geldi
Rabiiakaradas cms_13 ben kullandım canım cok catlamadım ama bir iki tane cıktı bu tamamen cilt ile alakalı en iyisini de kullansanız cildiniz müsaitse çatlıyor
dlnyny cms_13 7-8 haftalık olduğum zamandan bu zamana kadar kullanmadığım yağ kalmadı kantaron yağı da dahil. 34 haftanın içindeyim 29.haftada çatlamaya bir başladım durduramadım da zaten. İnşallah siz faydasını görürsünüz.
Iremurs cms_13 merhaba ben gebeliğim boyunca yalnızca kantaron yağı kullandım 32+1 deyim hiç çatlağım yok asla zararı olduğunu düşünmüyorum neticesinde en doğal yağ , gönül rahatlığı ile kullan 🙏🏻🧡