Alize1 Oykum_06 29+5 haftadayız. Mide yanması ilk hamileligimde de bu hamileligimde de hiç olmadı hala mide bulantılarım devam ediyor malesef. Bel fıtığı baya zorluyor
zllcnlky Alize1 mide bulantısı bende çok olmadı ama oldugunde süt iyi geliyordu, denemek isterseniz tavsiye ederim
Kubraaaa28 Bebegimibeklerken1 28+4 bende mide yanmasi bulanmasi ölüyorum resmen ben kasık bel ağrılarım var bicak saplanyr sanki halsizlik bas dönmesi herşey var sizde de öyle mi yoksa bende mi tuhaflk var
Bebegimibeklerken1 Kubraaaa28 kasık batması bel ağrısı var bende de henüz doktora gtmedim inşallah normaldir
Kubraaaa28 Bebegimibeklerken1 gayet normalmis ve sonlara doğru dahada çok olacak dedi benim doktor daha ne kadar çok olacak bilmiyorum
yazinannesi 31+0 dayım ben de.. iştahım çok açıldı toplamda 12 kilo aldım :(( mide yanmalarım var ara ara. Bir de ayaklarım çok şişti hele altları bastıkça canım yanıyor. bir an önce zaman geçsin dye dua ediyorum 🙄
Huzurmelegim_28 31+2 olduk düz yatanıyorum belim ağrıyor çok yürüsem bacaklarım ağrıyor vajinama birden ağrı saplanıyorr geçecek az kaldı diyırumm son 61 geösin artık zanan sağlıkla gelsin inşallah
4503105 Oykum_06 32+3 sırt agrısı kadarr canımı yakan bişey yok su sıralar ve el ayak şişmesi tabi buna da şükür her zaman 🙏😊