PrensesAnnesiii31 Merhaba 3 4 saatttir bebeğimin kafası sanki özel bölgemde gibi hissediyorum baskı yapıyor yürürken ayakta canım yanıyor acaba bebeğim doğum kanalına inmiş olabilir mi 37+5 teyim bu arada sanki mesanem dolu gibi bir his var
dlnyny PrensesAnnesiii31 benim haftam sizden az ama bende bir kaç gün önce aynı bunları hissettim. Bir de kafasıyla ittiriyormuş gibi bir his vardı tüm gün boyunca da bunu hissettim. Sizde de oldu mu bu acaba?
Zzeyneptekin PrensesAnnesiii31 ayniyiz hemen hemen eger meshaneye baski varsa sanki cisin gelmis gibi hissediyorsan ama gittiginde sadece birkac damla geliyorsa evet bebis baski yapiyor iyice girmis kanala hatta rahim acilmaya baslamis bile olabilir benimde 2 haftadir 1.parmak aciklik var baskiyi aciyi bende hissediyorum cok ama persembe günkü randevuda hala 1 parmak aciklik vardi dr.um bebis bugünde olabilir haftayada dedi bisey diyemem dedi.
aysesahinnn PrensesAnnesiii31 şuan tam aynı gündeyiz ve bende aynı şeyleri yaşıyorum bebek aşağı doğru indi ve kafası sanki orda ve sürekli lavaboya gidiyorum demekki bizim bebişler doğuma hazır sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah🙏
Ugurhilal PrensesAnnesiii31 bende 31 haftalık olduk resmen tekmelerini rahim içinde gibi atıyor bide sert vuruyor doktor kontrol için şu zaman gel de demedi bakalım hayırlısı inşalalh sizin de önemli bişiy yoktur sağlıkla alın kucağınıza 😊
Seydaakoluk İnmiş olabilir canım benim bebeğin 35+6 da kanala indiğini öğrendik. İdrara çok sık çıkmaya başladıysan inmiştir doktorum öyle demişti bana. Haftalık Bir iğne verdi iki hafta yaptır dedi şuan 37+3 üm heran doğum olabilir dedi doktor
Mymoom Seydaakoluk sizinle aynı gündeyiz dün bana çatı muayenesi yaptı doktor. Siz oldunuz mu acaba ?
dlnyny PrensesAnnesiii31 kontrolüm haftaya bakalım doktor ne diyecek. Bende kanala mı indi acaba diye düşünüyorum
PrensesAnnesiii31 dlnyny benim pazartesi günü belli olacak normal olursa olmazsa sezeryanla alacak doktor
vasili21 PrensesAnnesiii31 sizinle aynıyız. Benim de pazartesi yatışım var. Sancım vs yok önce suni deneyeceğiz 🤲 olmazsa sezaryen
Else Zzeyneptekin benim 35. Haftada kanamam oldu hafif doktora gittiğimde açıklık vardı 1 cm banada bu aralar eline alırsın dedi . Suan 38+1 im çok şükür açıklıkda büyümedi 😊
Seydaakoluk Mymoom maalesef covid olduğum için gittiğim hastane muayeneye kabul etmedi. Üç gün önce sancım vardı sadece nst çekildi çatı muayenesi muhtemelen salı günü yapar İnşAllah 🙏
Zzeyneptekin vasili21 neden pazartesi yatis verildi yani özel degilse tabi Erken degilmi daha ayniyiz demissiniz yani bende 37+5im ama dogumu suni sanciyla baslatmak icin bence erken biraz.
PrensesAnnesiii31 Ugurhilal sizde bu belirtiler varsa kontrolünüzü doktora bırakmayın gebelik çok hassas bir durum siz yinede gidin derim ben
Ugurhilal PrensesAnnesiii31 gideceğim de doktorum tatilde bilemedim gün içinde rahatım gece başlıyor tekmelemeye o zaman hissediyorum
YelizAtilla PrensesAnnesiii31 canım bende 36 haftalığım bugün randevum vardı sanki kayıp gelicekmiş gibi hissediyorum bende doktora dedim ultrason da baktı kanala inmemiş dedi ama belli olmaz burdan çıkınca da inebilir dedi bende yürürken bir ağrı yok sadece çok oynadığı zaman hissediyorum birde bugün 1 kere aşırı sancım oldu indi herhalde bebişlere hiç belli olmuyor ☺️
PrensesAnnesiii31 Ugurhilal sadece gece hissediyorsan bebek hareket ettiği için gayet normal birde yatarken sol tarafına yatmaya çalış