Mrvweeeeee Tahamm47 ilk cocugumda catlagim olmadi cok sukur 2.cide daha 4 ayligiz insallah olmazzzz 🤗 bi catlayinca heryer catliyo bacak yanlar falan
sumeyye_81 Tahamm47 benim ilkinde olmadi cok cok hafif kasiklarimda var belli dahi olmuyorlar insaAllah bundada olmaz anne tarafimda ablalarimda hic olmadi umarim bendede olmaz
Eski9 Tahamm47 ilkinde son ayda catladim şuan da 36 olduk henüz bir tane bile yok inşallah olmaz ya zaten var 😑
Tahamm47 Ya bende bacaklarım da oluşmaya başladı korku bastı karnimda da oluşacak oldu olacak bende bekliyom😅 can sağlığı olsunda ne bileyim insanın gözü takiliyo işte 🥺🥺😅
Tahamm47 Aslında hicbisey kullanmadım üşeniyorum ne yalan soyliyim krem falan sürmeye zaten içten gelen bişey sonuçta deri geriliyor büyüyor genişliyor
Kubra_baydar Benim 26da başladı yaa karnım ve bacaklarımda çatlak oluştu krem bebe yağı sürüyorum ama bi faydası yok genetik bence kremle yağla alakası yok
Sevval2720 Tahamm47 sarı kantaron yağı kullanın asla çatlak olmaz önler eğer varsada geçmesine yardımcı olur canım