Omerhatice 07-02-2019 o çikolatanın üstündeki isimleri diyorsunuz sanırım Onuda oyle hediyelik yapan bir tanıdık abla vardı ona rica ettim ona yaptırdım etiket olarak yaptı bende çikolataları falan alıp evde kendim üstüne yapıştırdım
Atlasmom1 Aselim_ https://resimyukle.org/i/bAV8v Bende burada yaptırdım resmin üstüne yazıyor zaten 😊
Nur_tanem belisslinaa dolap hazır değil canım modeli ben hazırladım yaptırdık kizimin odası beyazdı zaten kardeşi için de yatağını şimdilik buraya koyduk herşey pembe mavi patladı 😂 boydan boya odanın ölçülerine göre tasarlandı çok çok büyük dört kapaklı
belisslinaa Nur_tanem çok güzel öyle tüllü dolaplar var da ben bulamadım görünce de hoşuma gitti sorayım dedim 🙈😂
Nur_tanem belisslinaa camli istersen yaparlar diye biliyorum cnm mobilya dahi olsa içinin perdesini de perdeciden rica ettim aparat takip dikip getirdiler beyaz yapicam tülüsunu pembeler üç senedir duruyor hoş duruyor ewet 😍
Nur_tanem Sevval2720 yatak örtüsü yok tabikide o ayrı sayfadan yastık ve kapı süsü takım 150 yatak örtüsü takımı uniqon sayfasından hastane çıkışı ile birlikte yaptırmıştım