Zezoli Ftm_08_61 doktoruna denk gelmemiş olabilirsiniz. Çünkü benim gittiğim doktora her giren aynı şeyleri söylüyor.😇 Benim de sizden bı farkım yok özel biri değilim😇
zeytinkiz Ftm_08_61 benşm kuzenimde gitti 40 gün önce doğum yaptı suyu gelmişti fakat açılması yoktu biraz suni sancı verip sezaryana aldılar o da acilden giriş yapmıştı. Eger normal dogum olmayacaksa sezaryana da alıyorlar yani anne bebek hayatını riske atmıyorlar ki bütün devlet hastaneleri bu sekilde diye biliyorum. 🤷
Ftm_08_61 zeytinkiz sabah 9 randevum vardı doktor iki paket sigarasını aldı giti kafeye gözümün önünde asistan diyorki amelyata kadın kafede keyif yapıyor mesai saat içinde ve bu üç kez başıma geldi yani tercih meselesi bende hep orda takipliyim ama sonunda böyle olunca sinir oldum gidip şikayet bile etim her neyse bende hep orda düşündüm doğumu kısmet degilmiş durumu olmayan yada oraya yakın olan bekler son haftaya kadar benim biraz bebek iriydi ve çatı yapım dardı riske atmadım. Herkese hayırlı doğumlar
miniginannesi9 yavrukom bı arkadaşım da önerdi orayi. Hangi doktora gidiyorsunuz, muayene ve doğum ücreti nedir? Kaç haftaliksiniz
yavrukom miniginannesi9 35 haftaligim elif basola gittim keşke daha önce gitseymisim dedim çünkü sakurada ultrasona doktor bakıyor sonra kalkablrsn diyo ama elif hanım direk uzanır uzanmz ben kontrol edip sana anltacagim dedi ve o şekilde yaptı çok memnun ayrldim
miniginannesi9 yavrukom ilk defa mi gittiniz elif hanıma? Hep elif hanımın adını soyluyolar. Ben 37+1 im daha gitmedim bu yazılanlar gözümü korkuttu acikcasi
Ftm_08_61 miniginannesi9 alime dilayda uzun bugün olan geçende Burcu uçara denk geldim ama en memnun kaldığım Demet acar Adnan şar onlardan her zaman denk gelmiyor işte böyle acemilere denk geliyosun
zeytinkiz Ftm_08_61 ayyyy o doktorlardan kimse memnun değil ya 😔 bende demet acar Alper Türkoğlu Emrullah bey veya adnan şar doktorlara denk getirmek için kovalıyorum hep. Yarın alpper Türkoğlu na var randevum. Sizin talihsizlik olmus baya. Benden özeldeydim buraya yönlendirdi doktorum esenlerden geliyorum kolay değil inanın. Biraz şans meselesi sanırım ama hayırlısı hepimiz için 🙏🌿
yavrukom miniginannesi9 bilmiyorum ben de tedirgin gittim belki geç kalmisimdir diye saolsun bişey demedi
Esmabz zeytinkiz bende Esenler’deyim ve bu hastanede olsun istiyorum doğumum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🤲🏻
Sevv Ben basindan beri oraya gidiyorum.37 haftalikken kontrele gittmistim adnan hocaya.nst de sikinti cikinca hemen acile gönderdi ve sezeryan oldum.şükür şimdi 6 gunluguz.
miniginannesi9 Sevv nst de ne gibi bı sıkıntı çıktı acaba. Ben geçen fatih beye gitmiştim çok memnun kaldım. Bugün Alper beye gittim çok detay vermedi, ultrason fotosu vermedi. Biraz beklentinin altındaydı gecenkine göre. Memnun kaldınız mı hastaneden, doğumdan vs
Sevv miniginannesi9 bebegin kalp atimlari 180 lerde cikti.buyuzden acile gonderdi.orada 2 torba seruma ragmen değişiklik olmayinca yatisimi yaptilar.odaya yatis yaptiktan 5 dk sonra hemen sezeryana alındım.spinal oldum ama tam uyusmadim.acikcasi pek inandiramadim.basladilar.ben bagirip cagirinca uyutmuslar.uyandigimda bitmisti hersey ama ayaklarim uyusuk degildi.soyledigimde evet uyusmamissin dedi.ben soyledim bana sadece hissediyorsun aci değil diye sakinlestirmeye calismislardi.onun disinda acil dende,dogum sonrasi kattakilerde gayet ilgililerdi.ameliyathanedeki talihsizligi saymazsak memnun kaldim