Merhaba bayanlar
Buda benim doğum hikâyem
34 haftalık hamile iken sabah doktor kontrolum vardı kontrolde her şey yolunda idi kontrolden eve geldiğim gibi suyum geldi ilk başta suyum geldiğini anlayamadım tuvaletimi tutamadigimi düşündüm ( bu arada ilk bebeğim ) baktım devam ediyor hemen doktorumu aradım doktor kontrole çağırdı ve çatı muayenesi oldum acilmam yoktu ama suyum gelmeye devam ediyordu yatisim yapıldı hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı devamlı nst ile kontrolüm sağlandı 2 gün tutabildiler suyum daha da azalınca sezeryana alındım genel anesteziyi önermesi doktorum epidural oldum belden yapılan iğneyi hiç hissetmedim sadece iğne vurulmadan önce sürülen ilaçin soğukluğunu hissettim hemen yatirildim ve uyuşmalar başladı ameliyat esnasında sadece dokunmalarini hissediyorsunuz 5 dakika sonra gogusume çok fazla baskı uygulandı ve 2 dakika sonra bebeğim yanımdaydı hemen kontrol için yoğun bakım ünitesine alındı ameliyatim bitti ve 4 saat sonra bebeğim yanıma geldi çok şükür ki hiç bir problem yokmus ameliyattan sonra göğüs agrım ve omuz ağrım oldu onlarda akşama geçti ilk 2 gün ağrım oldu sonrasında normal hayatıma döndüm