Melekceee Gokcelii canım kendin bilirsin tabi ama tulumun arkası fermuarli bebegi sırt üstü yatırınca canı acıyabilir
Gokcelii Melekceee Haklısın canım içinden zıbın giydiririm hala zarar verirse fotoğraf çeker çıkarırım artık çok geç ödemesini felan yaptım malesef
Sabisskalay slnurn bende bu siteden yaptırdım ve bugün elime ulaştı gayet güzeldii 👍🏻Hatta takı yastıgı bile yaptırmaya karar verdim
Kbraddmm mummy_mom 10 lu set ise yariyormu 5li set yetersiz mi kaliyor bende yaptırmayı düşünüyorum da
mummy_mom Kbraddmm bir tane 10lu setin mutlaka olsun canım.ben de baştan 5lilerimi bir iki parcayla tamamlayayim diyordum ama deneyimli anneler oyle demiyor. 1 tane 10lu,2 tane 5li mutlaka hastane cantanda olsun.
1prensannesi-34 Gokcelii ayy bune böyle çok kokoşş bayıldım valla 💕💕🌸🌸🌸 ilerde kızım olursa inşallah tam benlik sağlıkla gelsin minnoş 🌸🌸
Austosprensi_ 2bebekbirana uniqon baktım fiyatı uygun 3lu 69 tl 5li o civarda ordan yaptırıcam 3lü gerek görmüyorum ama isimli olsun hastanede
Rabis01 slnurn canim sen bunu dogumhaneyemi vericeksin ilk giymesi icin yoksa daha sonrami giydirceksin
slnurn Rabis01 yok doğum haneye vermeyeceğim ertesi gün çekim yapacağız o zaman giydireceğim. İlk doğduğunda çok kirlenir dediler.
Gulems 2bebekbirana https://resimyukle.io/r/bDn5BwP3am burda uclu set 60 tl ve harıkaa ıslemelı ben yaptırdım