Mavis40 Eski9 kesnikle bende size katlyrm dün sıpars vercektm resmen zıt knsuyolar kesnkjle ve kesnkjle tavsiye etmym i…
Eski9 Mavis40 keşke bende öncesinde olumsuz alan kişileri görseydim de almasaydim ya valla çok pişman oldum bu forumda okumuştum neyse olan oldu Allah’tan geldi yani yinede öyle böyle
ayse_dmr Fundamesut yani o yüzden tavsiye etmiyorum o sayfadan yapmayın yani ben gine de bunu kullanmam. Mecbur durumum yok hem hamile.hamile ev temizliğine gide gide o parayı kazanıp verdim buna 320 tl artk düşünün yani
Minenur1 ZM11-2019 çok beğendim bende erkek model yapmak için alabilirim nasıl yaptınız ne malzeme gitti söylet mısınız birde yuvarlak olan sadece ne kadar tuttu ?
ZM11-2019 Minenur1 Minenur1 toplam malzeme yaklaşık 100 civarı tuttu toplu aldığım için tek tek fiyat veremiyorum maalesef
Alyaesmaa Civciv-ve-annesi Çok teşekkür ederim 🥰 lohusaa_tasarim diye bir sayfa var instagramda oraya yaptırdım
Eriminannesi Nedir bu hastane çıkışı yahu, valla bilmiyorum. Bebeğe giydirilsin diye mi yoksa adet olduğu için mi??