Sulee_ Rmsk aynen evet indirimdeymiş ama kumaşı nasıldır kalitelimidir tabi onu bilemiyorum yaptırmadım çünkü gezinirken internette görmüştüm
Nehirimmm06 Umut-Mucize teşekkür ederim battaniye hariç tulum bonet 130 TL battaniye de yaptırırsan 100 TL de oydu
Birtane2307 2bebekbirana https://www.hizliresim.com/p4wt5iy Ben bu sekilde 3 lu yaptirdim 60 liraya kargoyla beraber 70 oluyor tabi bu ornek daha siparisim gelmedi oglumun adı yigit❤
Fundamesut Hamisse ınstagramda betüşün Hediyelikleri var hem fiyat hem de kalite konusunda ben çok memnun kaldım nakislari isciligi gerçekten gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Gulems Gururunannesi cok memnunum sayfaya bakın mutlaka bence kumasıda cok guzel ıslemesıdee ve dolap yada gardropstan alabılıyosunuz havaleye gerek kalmıyor ınstagramda sayfa adı @eseraakinbutik
Nurlumerve 2bebekbirana  buda bizden gelsin pamuk kızımın rokoko takımı 🌸 ben 10 lu set olarak yaptırdım, 5li 3 lü setlerde var 🌸
Pelusbtl @Hayla34 valla bana da cuma kargo dediler henüz kargoya verilen bir ürün yok benim daha 2 ayım var er yada geç gelir diye düşünüyorum ama senin az kalmış canım inşallah gelir de gönlüne göre kullanabilirsin 🙏🏼