DamlaatanPardn Kızlar havanın sıcaklığı yeterince bunaltırken mutfağa giripte ağır yemekler yapmak işkence gibi😫 Ama yeni evli olduğum için pratik yemek hazırlamada çok beceriksizim. Haydi herkes yaz için pratik, hafif midemizi yormayacak tariflerini yazsın.
Ilkay28 DamlaatanPardn yap melemeni daya karpuzu sissin karni 😂😂😂😂 fenalik geliyo her aksam ne yapsam diye
Fulyag DamlaatanPardn tembel mantısı mı deniyor ne deniyor bilmiyorum ama midye makarnadan mantı pratik ve lezzetli oluyor 😌
DamlaatanPardn Not: internette arama yaptığımda içi dolgulu domates, vb şeyler gördüm benim isteğim anneminkiler gibi semizotu, yoğurtlu makarna salatası gibi bildiğimiz ve doyacağımız şeyler 😁
DamlaatanPardn Ilkay28 aslında eşimin hiç sıkıntısı yok bu konuda şükür🙏🏼 Ben birazda kendim için istiyorum, düzensizleşti çok beslenmem buna bağlıda vitaminler, kan magnezyum falan dibe vurdu
silla Sıcakta yemekte yenmiyor zaten kızlar yağlı ,yemeği yaptığın zaman da ağır geliyo sıcak olduğu için yenmiyor 😕 en güzeli pratik takilmak bende çok usaniyorum hergün her an ne yapsam derdi var 😦
umranozby Canım patatesi sogan biber2 ve domatesi göz kararı söğüş gibi doğra azcik baharat biraz yağ at fırına yanına yufka ekmek ayran yada cacık mis gibi birde karpuz 😉
Epelinkiran Annem mücver yapıp getiriyo sağolsun ben kızartma yapamıyorum evde çok midem bulanıyo soğuk soğuk onu yiyorum. Onun dışında taze fasülye düdüklüde hemen pişiyo, yoğurtlu havuç salatası, köz patlıcan salatası, kısır bunlar en sık yediğim şeyler
Nefesimm DamlaatanPardn soğuk ayran corbasi yap iki uc gun gider yarma islat geceden dilersen haslammis kuru fasulyede koyuyolar ayran gibi istediğin kivamda yap geceden islattigin yarmalari hasla soguyunca ayrana ekle ama yarma soguk olsun ki kesilmesin ayran hamileyim cok yariyor bana kofte yap buzluga at fazladan arada fırına ver patates le arada kizartt karpuz vs gider manti yoğurtlu makarna ciger seviyorsa ciğer tavuk sote çorba kisir menemen 😊😊