tubatayfun Haticeyildiz bilemiyoz dedi neden kaynaklandini ayin 21 e kadar beklicem insallah bisey olmaz ozamana kadar
Haticeyildiz tubatayfun nedenini bilmiyoruzmu diyolar cok sacma degilmi baska bi doktora daha git istersen dua et bisey olmaz allahin izniyle
Osmotikkosmos Nasil yani kanamaniz var ama doktorunuz hastaneye yatirmiyor mu? Dusuk engelleyici igne falan yapmalari gerekir, kontrol altina almalari gerekir. Baska bir doktora daha gorunun bence.
tubatayfun Haticeyildiz birkac biseyden kaynaklana bilir dedi rahimin icinde kanama yok dedi temiz keselerin etrafida temiz cok guzel bi gebelik dedi Kanama hormonlarin cok yuksek dedi ondan olabilir dedi rahim agzi tahris olmusdur dedi progestan tahris ediyordur dedi
tubatayfun Dusuk tehlikesi yok hersey cok guzel kalpleri guzel atiyor ama kanama gecmiyor progestan kulaniyorum kan sulandirici kulaniyorum
Dsa tubatayfun ikiz mi? Benimde kanamam oldu 19. Haftamdayım. Hemen gittim hastaneye acile iğne vurdular ve Progestan verdi ama benim kanamam bir kere oldu devamı gelmedi. Bugünde kendi doktoruma gittim kalp atışları rahim ağzım falan gayet normal çıktı neden oldu belli değil devamı olmadığı için. Siz kaçıncı haftadasınız?
Derya38 tubatayfun en son acile gittim plasentadan kaynaklanıyor olabilir dinlen dedi kendi doktorum bişey yok diyor progestan ister kullan ister kullanma dedi ama ben kullanıyorum her ihtimale karşı
tubatayfun Dsa ben 7+1 deyim evet ikiz bende progestan kulaniyorum iki gun daha beklicem gecmezse yine aricam sanki gecer gibi oluyor bi bakiyorum yine gelmis bide boyle krap gibi bi agri oluyor inne batiyormis gibi bir kac saniyelik sonra basliyor yogun kanama