esraoyku17 10 haftalık hamileyim boğazım yanıyor ve yutkunmak çok zor burnumda tıkanmaya ve akmaya başladı en kolay nasıl atlatabilirim bilenler yardımcı olursa sevinirim . Çok kötü bir durum ne yapıcam bilemedim 🤷♀️
[silindi] esraoyku17 Boğaz pastili kullanabilirsiniz. Byopass, Cıstus markaları öneririm. 2-3 kullanımda hemen etkisini gösteriyor.
psychologist esraoyku17 bende olmuştı ilk zamanlar . Doğal ıhlamur ,mandalina karanfil bal ve limonlu çay yapıp günde 2 bardak sıcak sıcak içtim hep. Öyle geçti
ayse12211 Bende de aynı durum var iki gündür çok kötüyüm.normalde yazın hiç hasta olmazdım ilk defa oldum
esraoyku17 ayse12211 ben de öyle nasıl oldu anlamadım dikkatte ediyorum ama olacaksa oluyor . Ben bayağı kötüyüm ama iyice tıkandım gözlerim bile ağrıyor . Yarın daha kötü olursam doktora gidicem ama ilaç vemriuotrlar nasılsa
Nur2198 Sık sık duş almak iyi geliyor saçları ıslak bırakmamak da önemli ben 1 hafta 10 gün de anca atlattım size de çok geçmiş olsun
esraoyku17 Nur2198 teşekkürler inşallah bende hemen iyi oluurm birde 3.5 yaşında kızım var ona geçmesinden de korkuyorum