32+2 de suyum gelmesi sonucu bebek enfeksiyon kapmasın diye hastaneye yatırıldım. Doktorlar anne karnında enfeksiyon kapmadan tutabildikleri kadar tutmak istediler. 33+2de artık doğumun yapılması gerektiğini enfeksiyonun bebeğe geçmesinin yüksek olduğunu söylediler. İki seçenek vardı ya sezaryen yada suni sancı ile doğum. Ben sunu sancıyı seçtim. 4doz suni sancı verildi ve sancım bir gün boyunca hiç olmadı ikinci gün (33+4) max düzeyde sancı verdiler ve aksam 8de sancılarım başlamaya başladı. İnanın bana saç baş yolucak avaz avaz bağıracak kadar değildi. Aksam 8den gece 3e kadar sancı cektim ama bir kere bagırmadım. Odamdaki kız uyuyordu uyanmadı bile siz düşünün. 4de doğumhaneye alımdım ve nst de bebeğin kalbinin yavaş olduğunu ve acil sezaryen olmam gerektiğini söylediler o kadar ağrı çekip sezaryene dönmesi üzmüştü ama bebeğim için çok korktum bir anda tepemde 20kişi vardı acil hazırlıyorlar beni sezaryene aldılar sondam herşeyim takıldı sırtım batikonlandı tam anestesi vurulcak ve doktor dediki acil ikizler geldi durumu daha ağır seni ondan sonra alalım. Beni ve eşimi odaya aldılar yatakta bekliyordum. Sancılarım coğaldı ve ebe dur bi bakiyim dedi. Baktı be bebeğin kafası gözüküyor dedi. Doktorda hemen sezaryenden geldi ve ıkınmamı söylediler. 10dk içinde saat 5de hiç bağırmadan sadece nefes alıp vererek ve sadece sancı geldikce ıkınarak doğurdum. Ebenin karnıma bastırmasınıda hiç hissetmedim karnım düm düz oldu birden🤗🤗 doktor dikiş attı hissetmedim bile. Dikişten sonra 3kere tuvaletimi yaptım bir sorun yok. Ve inanın bana bebek çıktığı an sanki hiç acı çekmenişim gibi hissettim turp gibiydim. Şimdi doğuralı 5saat oluyor ve cok iyiyiz. Bebeğimde erken doğmasına rağmen ağlayarak ve gözü açık cok haraketli doğdu sadece bir iki hafta küvezde kalıcak o kadar 💖🙏🏻