Kbrasahin97 Kızlar hastanede bişey yapılmıyo mağlum hamileyken dişim çürük ve çok ağrıyor sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi tuzlu su karanfil karabiber internette okuduğum herşeyi yaptım dizin bı çözümünüz var mı dayanamıyorum
zehra61ozkan Kbrasahin97 çürükse geçici dolgu yapiyolar benimde vardı kapattılar geçici dolguyla şimdi iyiyim birde parol içebilirsiniz dediler sadece
Nurayaz Kbrasahin97 karanfil yagini zeytin yağa koy dolapta biraz bekletip baş disine canım geçmiş olsun
iremcannn1907 Kbrasahin97 kaç haftalıksın canım? Bildiğim kadarıyla gebeliğin ilk haftaları müdahale edilmiyor ama ilerleyen zamanlar bişeyler yapıyorlar. Danıştın mı hastaneye falan?
mrvus Kbrasahin97 Şiddetli diş ağrısı çekmek bebeğe daha çok zarar veriyormuş. Bende geçtiğimiz hafta antibiyotik kullandım ve dün çektirdim.17. haftamdayım. 11.haftadan sonra sorun olmadığını söyledi doktor. Bence hemen doktora git ilerlemeden. Birde “dişinol” diye küçücük dişe pamukla sürülen bir ilaç var geçici çözüm için onu kullanabilirsin.
Sude-96 Kbrasahin97 Hamileyken bir şey yapılmıyor asla doğru değil dişinizin Çürük kalması bebeğe daha zararlı tüm doktorlar yaptırın diyor