Meltem2611 Bakabilir misiniz oğlumun ultrason fotoğrafı. Ağız kısmının öyle olması normal mi? Doktor sanki bana elini tutmuş oraya dedi ama tam anlamadım.
Mom726272 Meltem2611 ay bidaha deneseymiş çekip öyle verseymiş fotoğrafını hiç böyle ultrason fotoğrafı almadım ama minicik pamuk gibi bebekler şunda garip gurup çıkıyo insansa şüpheye düşüyo
Esraali Meltem2611 devamlı bu sekil mi göründü bebeğiniz bende detaylı girdim yandan falan defalarca gördüm
4434 Meltem2611 canım detaylı ultrason da bısey olsa cıkar zaten ultrason resimlerinde böyle çıkabiliyor hani daha buyuyo bebek sonucta
Meltem2611 Mom726272 bir iki muayenede hep eli yüzündeydi hiç göstermiyordu yüzünü. Bu sefer zorla da olsa gösterdi. Böyle çıktı. Bir an şüpheye düştüm ne bileyim ya. İnsan hamile olunca daha çok tedirgin oluyor. Her şeye acaba diyerek yaklaşıyor.
4434 Meltem2611 evet bak arkadaş yazmış sürekli böyle mi göründü hani diğer resimlerinden bakınca anlayamaz misin, doğru insan hamileyken en ufak şeyden korkuyor ama doktor bısey görse söyler diye düşünüyorum
Meltem2611 Esraali https://www.hizliresim.com/5r4p71k bu da 20 haftalıkken. Onun dışında fotoğrafı yok.
Esraali Meltem2611 bişi gmrünmüyor doktorun dediği gibi elini götürmüştür çekimle alakalı da olabilir tersi olsa bilgilendirirler sizi korkmayın
4434 Meltem2611 kuzum resimlerini biraz kötü vermiş doktor malım bebekler çok net durmuyor bızımkı bazen hiç göstermiyor yüzünü, ama 20 haftalık fotoğrafında bısey yok sanki gibi