Mltm07 Annelerimiz anne adaylarımız biz 6+4 oldukk ama çok bulantım var siz nasıl başa çıkıyorsunuz nasıl başa çıktınız tavsiyelerinizi bekliyorum birde kalp atışını ne zaman dinlediniz?
Zero2344 Mltm07 7.haftada kalp atışı dinledik canım. Bulantı da ne yaptıysam 12.haftaya kadar geçmedi ama 12.haftadan sonra da çok nadir haftada bir yada koku olunca bulantı oldu
Mel05 Mltm07 benim uzun sure bulanti ve istifar oldu en sonunda bileklik aldim. Akupuktur yerine baski.uyguluyor faydasini gordum. Dok..yazdigi ilac bile fayda edmemisdi
Mltm07 Zero2344 benim önceki gebeliğim düşük oldu malesef ama 8 haftaya kadar hiç midem bulanmamıştım delircem resmen çok kötüyüm 😰 ne içtiysem yediysem değişmedi
Zero2344 Mltm07 anladım canım. Beyaz leblebi iyi geliyor diyorlar ama oda kabız yapabilir istersem az miktarda dene çok yememeye özen göster
htc2000 Bende 7. Haftada duyulmuştu. Maalesef bulantılarla başa çıkmak zor. Ben sürekli ağzıma leblebi atıyordum bir ara. Ağzımda kötü tat vardı. Şimdi de çikolata küçük küçük ısırıyorum.
Uerdem Mltm07 cikamiyorsunuz 😅😅😅 37. Haftadayim 26ya ya kadar midem bulandı prilam kullandım, 37de geri geldi sabahları midem bulanıyor yine koku hassasiyeti yaşamaya başladım hiç birseye canim istemiyor hamileligimin başlarına döndüm😅😅😅
Essra35 Mltm07 hiçbirşey fayda etmiyor bulantılarım 5 haftada başladı 4 aya kadar bulanıyor hatta 4 buçuk ikinci hamileliğim