Sultann1603 13.haftadaym kahverengi akıntı gbi geldi az önce korktum başına gelen varmi yani bisey olurmu bilenler yazsn lütfen
Mondlicht Sultann1603 benim başıma geldi 12. Haftamda 3-4 gün sürdü hemen doktora gittim kanama alanı görülmedi rahim içinde ya da dışında bana taze kan değil korkma kahverengi kandan demişlerdi. Ama yine olsaydı yine giderdim çünkü aklımda kalır her ne kadar öyle deselerde. Sizinde Allahın izniyle bir sorun yoktur ama yine de gidilebilir
Eylulmom1 Sultann1603 Hemen gitmelisiniz Allah korusun bebeğiniz 3 aylık. Lekenin miktarı olmaz. Hele ki ağrılarınız varsa durmayın.
Mom726272 Sultann1603 benimde en sın 14 haftalıkken lekelenme olmuştu nedeni bulunmadı kanama alanı filan da yoktu progestan kullandım düzeldi çok şükür ihmal etmeyin bazı doktorlar kırmızı olmadıktan sonra sıkıntı olmaz diyo ama benim doktorum beyaz akıntı dışında ne renk olursa olsun normal değil lekelenme demişti
Sultann1603 Eylulmom1 belim agriyo ama oda hep vardi yani kahverengi lekede ilk defa geldi ilk haftalarda normal kanama şeklindeydi progestan kullanmstm
Merveaydmr Aynen mutlaka gidin benimde üç hafta filan önceydi nokta kadar gelmişti şükür bebeğimde çevresinde filan herşey normaldi çok şükür ama tedbir amaçlı progestanı bırakmıştık ona devam etmeye başlattı
Merveaydmr Sultann1603 bence doktorunuzun numarası varsa arayın konuşun o ne derse ona göre hareket edin kafanıza göre iş yapmayın
Eylulmom1 Sultann1603 Şu an ilk haftanız da değilsiniz. Ben de 13 haftada düşük yaptım. Kahverengi leke geldi ve dayanılmaz ağrılar. Leke ağrılar şeklindeyse örneğin bel, omuz, sırt vs kesinlikle durmayın.
Mom726272 Sultann1603 elinizde varsa kullanın tabi Bi zararı olmaz fitil olarak kullanırsan daha etkili