Fatmasylp 12 haftalık gebeyim çok acıkıyorum yiyorum aradan fazla geçmeden hiç yememiş gibi midem eziliyor sizde de oluyor mu normal mi bu
llFatma Fatmasylp Ben 8 haftalığım. Normalde yemek yemeyi sevmeyen insanım yemek yedikten birkaç saat sonra karnım gurulduyor. Guruldamayan karın ses çıkarır oldu.
MercimekveAnnesi16 Fatmasylp normal dönem dönem böyle ataklar olabiliyor bi süre sonra daha çok olacak
iremk00 Fatmasylp ben 18 haftalığım yemek yedikten 10 dakika sonra elim ayağım titriyor hiç yememişim gibi neden böyle bilmiyorum
Fatmasylp llFatma evet bende öyle llFatma ebet benimde öyle hemen acıkıyorum ve hiç yememişsin gibi bu gidişle doğuma kadar şişko olucaz😂
Fatmasylp Cilekkz-22 yemek yemekten sıkıldım vallahi aksi gibi canım bişi de yemek istemiyor karnım çok aç uyanıyorum sabahları bile 😂
llFatma Fatmasylp Daha çok canım hamur işi çekiyor. Ne yapcam bilmiyorum. Pişi yapmayan ben yapar oldum.
ozge_sblr Fatmasylp ben de 24 haftalık gebeyim bende de oluyor hele son 1 aydır çok fazla oluyor. Yiyorum yarım saat sonra içim eziliyor hiç bişey yememiş gibi 🤭 bebişler çok acıktırıyor biz anneleri 😍🌸
Burcukra llFatma evet bende hep hamur işi yemek istiyorum ama kendime dur diyorum yoksa sonumuz kötü😂😂