Hellobaby2 Hanımlar merhaba. 38+2yim bugün hem normal muayene oldum hemde çatı muayenesi oldum. Doktorum bebeğin başının yerleştğini söyledi bekleyecez dedi. Sizin böyle oldu mu ve bebekleriniz kanala yerleştikten ne zaman sonra geldi?
Omerhatice Hellobaby2 37 de kanala girdi 2 cm aciklik vardi doktoe dedi aha geliyor aha gelecek aha geldi 😂😂 40+2de suniyle geldi ama 😂
ZEhrA_94 Hellobaby2 35 de yerleşti 39 da gelmişti ama seninki en geç 1 haftaya gelir yarında gelebilir ama 🤣
Glbnpk Hellobaby2 ay okuyunca çok sevindim çünkü 36 hafta bitiyor hala bir sağda bir solda geziniyor bebiş. Hiç girmeyecek heralde diyordum.
MinikMicizem [silindi] ayyy darısı başıma yazınız resmen bana umut oldu 29 haftaligiz doktor bebeğin başı baya aşağıda kanala girmis hatta dedi deha çok kucuguz serklajliyim bide dikiş tutuyo resmen bebeğimi jnsallah biraz daha dayanir
[silindi] MinikMicizem benm de çok erken haftada dogum pozisyonuna geldi sancim hep olurdu ztn 35te cok sıklaştı 2 cm acilma vardi ama igne ve evde ilacla tam 40i bulduk 😊 sizin de insaallah güzel bir vakitte olur
Yasemin_in68 Hellobaby2 benimde yan yerleşmiş sanırım çatı muayenemi oldum ama sezaryen dedi 🙄 normal doğum hazırlığı olarak bieşy yaptınız mı egzersiz yürüyüş gibi ?
Hellobaby2 Aysin34 36da banada doğum pozisyonunu almış demişti(Baş aşağı). Ama şimdi kafasının Tam çatıya yerleştiğini söyledi Canım