Sudeekalay Edalvn gördüğüm rüyaların anlamı hep erkek bebek olacağı yönünde ben hamile olduğumu söylemeden 3 4 gün evvel kuzenim rüyasında görmüş ablam hamile mavi mavi kıyafetler almış kesin oğlu olacak dedi bu hamileliğim her manada farklı geçiyor bende erkek hissediyorum 19 haftalık olduk ama öğrenemedik cinsiyetini haftaya cuma kontrolüm var inşallah o gün öğrenirim 😌
ATC Edalvn ilk de oğlan diye hissetmiştim oğlum oldu 2. Kesin kız dedim çünkü baya içine doğuyordu hemde belirtileri çok farklıydı ama bu da erkek 3.ye kızı tutturacam inşAllah 😂 Allah herkese 2 meyveyi de tatdırsın
ArzuOguz61 Edalvn İlk bebeğimde üç aşağı beş yukarı diyodum erkek diye öyle de oldu 😂 ama bu gebeliğimde yok ne belirti yaşadım ne bişey öyle bi bilinmeze doğru gidiyorum 😂😂😂
Sibell_21 dilbos canım bende erkek hissediyorum ama doktor kız dedi bebek 26 haftalık ama net olarak söylemedi sanki hayırlısı olsun
dilbos Sibell_21 doktorlar nasl yaniliyorlar anlamiyorum 26 haftalik herseyi gelismis bir bebek yani banada kararsiz kaldilar dogumda belli olcak dedi😀😀
Sibell_21 Ben ilçede yaşıyorum canim doktor tecrübeli değil cihazlar da öyle galiba kararlı değil di söylerken haftaya bidaha bakalım dedi.Ama çok şaşırıyorum büyük anlaması gerekmiuo mu
dilbos Sibell_21 anlamasi.lazim benim gittigim hastaneninde ultrason cihazi iyi degil baska hastanede yok yakinda valla cuma gunu gittigimde oyle dedi dogumda belli olcak dedi sasirdim kaldim😀yani 23 haftada bana kiz dediklerinde herseyi gelismis oluyor bir ay sonda 27 haftaliikken nasl erkek oluyo 1 ayda pipimi olusmus ki anlamadim
Araz5_said4 Edalvn vala benim 3ncu gebeliğim 2 oglusum var buna hep kiz diye gecti icimden cok cok istedik bi ogrendik ki buda erkek miş saglikla gelsin İNSALAH 🥳
iremcannn1907 Edalvn ben rüyamda hep kız gördüm hamile kalmadan önce de sonra da. Çevrem hep erkek dedi. Batıl inançların hepsini uyguladık hepsi kız çıktı (bıçak makas, tuz dökme, yüzük, Çin takvimi vs) dün kontrolümüzde %70 kız dedi doktorum 😍
iremcannn1907 dilbos annem ben farketmeden gelip bir tutam arkamdan tuz dökmüş çok az ama. İlk ağzıma dokunursam kız, burnuma dokunursam erkek oluyormuş. Ben anında ağzıma dokundum 😂 batıl inanç işte 🤷🏻♀️