Aylin2011 nevamm1 çevremde o kadar çok duru var ki ablam da sakin olur diye kızının ismini duru koydu durmak bilmiyor😂😂
Pestil Morvy benim de elif adında arkadaşlarım var bi kötülüklerini görmedim hiç neşeli Güler yüzlüler ama işte çok duyuyorum elif koyma dik başlı olur söz dinlemez falan diyeni😁
Pestil Acemianne12 elif sare olarak çok düşündüm ama eşim sevmedi onun da gönlü olsun istiyorum hayırlısı artık allah bütün bebişlere sağlık sıhhat versin 🤲😍 uslu uslu büyüsünler anneyi babayı üzmesinler ☺️😁
hunilianne Nur_tanem öyle deme ucundan köşesinden aklına gelsin istemem onun gelmese benim aklıma gelir 😄
hunilianne Nur_tanem Feyza’da karar kılmıştık ama Feyza hanım kafamı karıştırdı ismimi sevmiyorum dedi 😄
Nur_tanem hunilianne 😂😂 kız Feyza hanım sevmiyorsa senin kız da mı sevmeyecek diye bı kanun var deli mi ne 🤣🤣 sal birazcık akışına seslen bakim bı kaç gün küçük hanım ne tepki verecek 😍 hareketlerde değişiklik olursa tamamdır bu iş 👌😂🥰
Dilze0204 hunilianne Amin inşallah bugun bile gidicez gibi görünüyor birden bire yürümemeye başladı bir adım bile atmak istemiyor atsa bile canı acıyor ve çok ağlıyor
Nslhnasya Pestil bende kızıma Elif Alya koyucam inşallah hiç öyle duyumlardan etkilenmiyorum içinize siniyorsa koyun bence
hunilianne Dilze0204 ah yavrum yaa Rabbim kolaylığınızı şifanızı versin. İnşallah önemli bişey değildir