Nisaaaab Kızlarr 1 hafta önce devlet hastanesine gittim 6 haftalıktı bebeğim 1 hafta sonra özele gittim 6+2 günlüktü böyle bişey başına gelen varmı? Bebeği ve kalp atışını duydum
iremcannn1907 Nisaaaab var canım ben 5 haftalık diye gittim 6 haftalık çıktım. Geç yumurtlama, erken yumurtlama varmış. Adet tarihine göre hesaplandığı için sekteye uğraması çok normalmiş. Geride olabilir ileride. En doğrusunu doktor ultrasonda hesaplıyor
iremcannn1907 Nisaaaab kalp atışlarını duyduysan herşey yolunda bence 😍 ilerleyen zamanlarda büyüdükçe daha net çıkıyor ne kadarlık olduğu
Surimsine Nisaaaab ben de son adet tarihime göre 8+5 ken doktora gittim fakat ultrason da 7+3 demişti dr ben de çok korkmuştum acaba problem mi diye dr de çok suratsızdı soramamıştım bile düşünün 5 6 gün sonra falan özel dr ye gitme kararı aldım 9+3 deyken usg de 8+5 çıktı ve dr haftasına göre normal bir gelişimde dedi ve içime su serpildi merak etmeyin genelde gün geçtikçe gününü yakalıyor bebek
Eylulmom1 Nisaaaab Ultrasonda gün ile fark edilebilir dedi doktorum ama ben de anlam veremedim. Geç döllenme dedi şu an ultrasonda önde çıka çıka son adet tarihime denk geldi
iremcannn1907 Nisaaaab yok canım olmadı bi hafta ileriyim hep. Erken döllenmeden dolayı. Yani adet tarihime göre şuan 11 hafta olmam gerek ama ben 12 haftalığım.
Nisaaaab Eylulmom1 şimdi bu programı son adet tarihine göremi kullanalım yoksa doktorun dediği haftaya göremi ? 🤭
Eylulmom1 Nisaaaab Normalde son adet tarihine göre ama. Ultrason doğru diye biliyorum, hani geç döllenme olabilir ya da bebek geriden, ileride geliyor olabilir 😂ben ultrasona göre takip ediyorum