Meris2021 Ya sabahtan beri sancim var girip girip çıkıyor sırtim agriyor midem falan bulandı karnımda yamuk yumuk oluyo hareketleri mi yoksa sertlesiyor mu anlamadim ilk gebeliğim ne yapmalıyım
Ozge890 Meris2021 37 haftaligim 3 4 saatir şiddetli bel sancıları çekiyorum ama normal mi değil mi bilmiyorum
Ozgepoyrazaden Ozge890 34 haftadayım dün gece sabaha kadar belim , kasıklarım , sol bacağım koptu . Şu an sırtımın ağrısından canım çıkacak . Doğum ağrısı olsa ayırt edilir , o öyle böyle bi ağrı değil . Bu ağrılar hazırlık ağrıları muhtemelen .
Myangels6 Ozge890 Bende 29 haftaligim sabahlara kadar ağlıyorum ya dün uyuyamadım belim karnım çok ağrıyo
Masal53 Meris2021 düzenli değilse yalancıdır düzenli olmasına dikkat et düzenli geldiğinde hemen git doktora
momof3 Meris2021 Değişiyor benim ikinci doğumumda düzenli değildi.En iyisi bi acilden baktırın bence nstye bağlarlar
Ozge890 Ozgepoyrazaden bilmiyorum ki olabilir bende sürekli oyle ağrılar çekiyorum gercek sancıyı nasıl ayırt edeceğiz ki
sedasyc Meris2021 mide bulantısı açılmaya işaret ediyor deniliyor ama bende tam bilmiyorum bi acile gidin isterseniz