Nadide87 Herkese merhabalar, 13+2 haftalıkken doktorumuz erkek dedi ancak emin olamadım, sizce pipi mi, kordon mu? @Gulsen4224 sen de bakar mısın canım?
ilkgozagrimhavinim Nadide87 15.haftaysa baya pipi🙈 doktor sadece bunu mu yakaladı? Benim doktorum beni öksürttü falan kordon hareket etti bacak arası boşaldı. Kızmış benim bebişim orası baya bomboş
Miranmiray Nadide87 sanmam canım benim ilk gebeligimde 12 haftada erkek görünmüştü erkek oğlum oldu sizin kaç haftalık ki
Nadide87 Miranmiray bu usg de 13+2 ama forumda o kadar çok kişi erkek denilip kız olduğunu öğrendik dedi ki ben de emin olamıyorum 🤷🏼♀️ Şu an 15+ 6 haftalığım 23 haziranda bi sonraki randevum var bişeyler almak istiyorum 🙈
Nadide87 ilkgozagrimhavinim yok şu an 15+6 haftalığız. Doktorun tahmin ettiği ve yukardaki baktığınız usg 13+2 haftalık.
ilkgozagrimhavinim Nadide87 he ben yorumunuzu yanlış okumuşum. 16.haftada netleşiyomuş. Bende 16+5te öğremdim. Bence erkek gibi duruyo ama bu haftalarda erkek denip 16dan sonra kız çıkan çok var☺️
Nadide87 ilkgozagrimhavinim evet forumda çok okudum o nedenle hiçbişey almadım. İnsan heves ediyor bişeyler almak İçin. Yine de 23 haziranı bekleyeceğiz 🤷🏼♀️
ilkgozagrimhavinim Nadide87 bencede siz bekleyin yinede. Bana yüzde 99 kız dedi bacak arası boş çıktı ama ben bile alışveriş için detaylıyı bekliyorum ne olur ne olmaz ☺️
Nadide87 ilkgozagrimhavinim Allah hayırlısıyla kucağımıza versin 🌺 sizin de bebeğiniz hayırlı olsun 🧿