Mel05 Merhaba anne adayları. Ne olur ne olmaz diye phlips aventin biberonu almak isdiyorum. Normalime anne memesine en yakin olanida. Bu kolik bebekler icin olan da anne memesine yakinmi? Yoksa onun ucu farklimi acaba?
Elif1104 Mel05 kolik bebekler için olan biberon ucu naturel olanlar gibi değil klasik biberon ucu gibi ama o yeşil aparatı tek satın alıp naturel pp olan modellere takabilirsin
birkedilianne Mel05 Akıtma problemi yaşadılar özellikle. Biberon değişimi de yaptılar ama yine aynı problem oldu. 2 sinde de meme reddi oldu. Lansinohta çözdüler sıkıntıyı
Ayazali Mel05 ben ilk çocuğuma avent biberon aldım severek kullandi.simdikine de aynısını aldım bakalım ilki gibi sevecekmi deneyip göreceğiz 🤗
Mel05 Ayazali naturel olanimi? Anne Memeye yakin olanimi? Kolik olanlar icinde anne memesine yakinmi bilginiz varmi? Hic karşilasdirdinizmi?
Tosbikella Mel05 chicco cam 250 ml aldım anne göğsüne baya yakın dediler aventte akıtma sararma yaptığı söylendi
Ayazali Mel05 ilkinde de kolik olanini almıştım.bu seferinde de kolik olanı aldım.. inşallah sever bu🤭🤗 Trendyol da indirmde idi.gecen gün geldi kargom bakın isterseniz.ikili set olarak aldım.yenidogan ve sonrası için.
busra1485 Mel05 ben bu konuyu uzuuunnn uzadıya araştırıp chicco aldım chicco aventten daha eski daha köklü fakat avent sadece reklamla o fiyatlara gelmiş bunu gördüm bence chicco (cam olan değil pp olan çünkü cam kullanışlı olmuyormuş yenidoğanda)
baby3_ Mel05 ikizlerim var avent ile başladım lansinoh ile devam ettim kesinlikle beğenmedim. Lansinoh anne memesine en yakını . Hem gaz yapıyor hemfe öğürme refleksine neden oldu. Ki etrafımdaki herkes aynı şekilde