Gizemmm12 Simra19 Az önce birisiyle konuştum iş için 1 tl krndi banka hesabınızdan para göndermeniz gerekiyor bir de kimliğin ön yüzünü istiyor güvenmedim
Deletedmom23234 Simra19 Maske paketleme işi veriliyor 50 adet maskeyi bir pakete diziyorsunuz. Bir paketi 50krş
Burcu_NFUE Gizemmm12 evlere iş alan tanıdığım var asla böyle birşey istemediler ondan kimlik ne alaka yahu kanmayın böyle şeylere
Newmomadayi Gizemmm12 ay ayni seyi bendr yasadim az once sakin gondermeyin dolandiricilarmis onlar yazik insanlarin umutlarindan besleniyorlar!
mustafaveannesii Burcu_NFUE ya ben İstanbuldayım bende öyle bir iş arıyorum yardımcı olur musunuz acaba ☺️ numarasını bile verseniz yeter
Gizemmm12 Burcu_NFUE şehir olarak uygun olmasa da en azından nasıl bir yol izlediğini söylerseniz ona göre belkş biz de bulabiliriz
Guldenur Deletedmom23234 hangi ilde peki onu da söyleseniz belki bizde aynı ildeyizdir ve gidip başvurabiliriz yada alıp yapabiliriz
Burcu_NFUE mustafaveannesii hanımlar toplu cevap vereyim pandemi girdiğinden beri küçük çocuklu olduğu için virüs bulaşır diye korkuyor eve iş almıyor sigara sarma kablo bağlama gibi şeyler alıyordu ☺️ Aynı şehirde değiliz kuzularım